Limbă: RO
Valută: RON
  • RON
Bine ați venit la magazinul nostru! |

Coș de cumpărături

0 produse

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Societatea K Concept Store S.R.L. este operator autorizat de date cu caracter personal inregistrat la A.N.S.P.D.C.P. sub numarul 31511 / 30.04.2014, in conformitate cu cerintele legii 677/2001 privind Protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, actualizata.

Vanzatorul  rezerva dreptul de a folosi aceste date pentru urmatoarele operatiuni:

-          validarea comenzii, facturarea produselor si livrarea comenzii

-          transmiterea de newslettere (e-mail, SMS sau telefonic) privind produse noi,  promotii si concursuri organizate de Vanzator, transmitere mesaje speciale de felicitare sau vouchere - cadou.

In conformitate cu prevederile Legii 377/2001 privind Protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, aveti urmatoarele drepturi: drept de acces, de interventie asupra datelor, drept de a nu fi supus unei decizii individuale, drept de a va adresa justitiei.

Prin solicitarea scrisa transmisa la adresa office@asa-dar.ro, puteti solicita anual, gratuit urmatoarele:

- informatii referitoare la prelucrarea datelor Dvs personale

- interventia asupra datelor transmise (modificarea si/sau stergerea datelor Dvs. din baza noastra, fara a fi necesara o justificare din partea Dvs.)

Vanzatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de catre Cumparator si se angajeaza sa nu ofere aceste date catre terti.

Noutăți

Cadou Coffee & Dreams

Cadou Coffee & Dreams

Preț: 140.00 lei
Cadou Family Christmas

Cadou Family Christmas

Preț: 395.00 lei

Top vânzări

Cadou Royal Dream

Cadou Royal Dream

Preț: 175.00 lei